• Ново
WSZJJ Ключалката на Бравата спалня Домашна сигурност Обзавеждане Навес Автоматично заключване на вратите от Неръждаема Стомана, Здрав болт 90 180 Градуса Плъзгаща се в

WSZJJ Ключалката на Бравата спалня Домашна сигурност Обзавеждане Навес Автоматично заключване на вратите от Неръждаема

Buyers rating:
BGN 57.17

Налично

Осигурява надеждна защита срещу нарушители.Ефективно предотвратява влизането и излизането на деца и домашни любимци.Изработен е от неръждаема стомана, устойчив на корозия, ръжда, продължително срока на услугата, осигуряване на дълготрайност във влажно време.Лесна инсталация и поддръжка, с винтове за перфектен монтаж.Лесен и практичен, малък размер и сигурност.Тя е много подходяща за врати, врати и шкафове, бани, тоалетни, прозорци, мебели, брави за домашни любимци.Проста конструкция отключване дава възможност за бързо и лесно отключване на замъка, без да губите време в търсене на ключове в извънредни ситуации.Осигурява надеждна защита срещу нарушители.Ефективно предотвратява влизането и излизането на деца и домашни любимци.Изработен е от неръждаема стомана, устойчив на корозия, ръжда, продължително срока на услугата, осигуряване на дълготрайност във влажно време.Лесна инсталация и поддръжка, с винтове за перфектен монтаж.Лесен и практичен, малък размер и сигурност.Тя е много подходяща за врати, врати и шкафове, бани, тоалетни, прозорци, мебели, брави за домашни любимци.Проста конструкция отключване дава възможност за бързо и лесно отключване на замъка, без да губите време в търсене на ключове в извънредни ситуации.Спецификация : Материал : неръждаема стомана 304 Цвят : черен Размер : как show Hole разстояние : около 62 мм/2,44 инча Забележки : 1. Продават се само на основните си продукти, а останалите продукти са предназначени само за украса, а не за продажба.2. Поради разликата на светлина и цвят на екрана елемент може да се различават малко от изображението.3. Поради ръчно измерване размер може да бъде погрешно в продължение на 1-2 виж Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши този проблем.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро!В комплекта са включени : 1 * Разтегателна вратата Lock Due за ръчно измерване, размер може да има грешка 1-2 мм.

Параметри на продукта

Material:
304 Stainless Steel
Color:
Black
Size:
as show
Hole distance:
about 62mm/2.44inch
notes:
1. Only the main products are sold, and the remaining products are only for decoration and not for sale. :
2. Due to the difference of light and screen, the color of the item may be slightly different from the picture. :
3. Due to manual measurement, the size may be 1-2 cm wrong. :
remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible! :
The package includes:
1 * Sliding Door Lock :
Due to manual measurement, the size may have an error of 1-2mm. :

Продукти в категория