• Ново
MWEFLE Преносим Хладилник, Мини-Хладилник Може Лаптоп AC/DC Powered Термоелектрически Система-Хладни и по-Топло за Автомобили, домове, офиси и хотели.

MWEFLE Преносим Хладилник, Мини-Хладилник Може Лаптоп AC/DC Powered Термоелектрически Система-Хладни и по-Топло за Автомобили,

Buyers rating:
BGN 76.48

Налично

Лед не се нуждае от храна не е разглезена, спестяване на пари и пространство. АДАПТЕРИ ac/dc : два щепсела включени както за стандартни стенни контакти, така и за прикуривателей 12 V в автомобилите;. Захранване-това е специален автомобилен захранващ блок, който може да се използва след свързване с кола запалката на колата.Щепсела и да играе за удобно и бързо, а ключове за охлаждане и отопление обръщат. _BOS_ Благодарение на тяхната светлина тегло и лесна преносимост на малък автомобил на хладилник ще ви донесе чувство на комфорт, особено след упорита работа и да се наслаждавате студени напитки, което ще намали умората през деня. _BOS_-Добра топлоизолация.Дори след като вилица выдернута от контакта, тя може дълго време да запази топлината или поддържане на температурата на охлаждане, с магнитна ивица, на по-добра изолация и запечатване.Температура на охлаждане : 28°C под температурата на околната среда; Теплопроизводительность : до 65°C.

Параметри на продукта

Продукти в категория