• Ново
Силиконов калъф за карта, който е Съвместим с iPhone 12 Pro Max 6,7 инча, Амортизирующий Защитен калъф с картодържателя, Мек Тънък калъф-джобен формат, Съвместим с iPhone 12 Pro Max(?

Силиконов калъф за карта, който е Съвместим с iPhone 12 Pro Max 6,7 инча, Амортизирующий Защитен калъф с картодържателя,

Buyers rating:
BGN 11.99

Налично

【Чанта - портфейл с притежателя на картата】переноска 1-2 най-важните карти или малко пари, лек дизайн допринася не придава обем на вашия i Phone. 【360° Цялостна защита】Повдигнати на устните, за защита на екрана и камерата от надраскване и падане. 【Удобно захващане】Силиконов каучук, повърхностен слой гладка, като детска кожа.Анти-пръстови отпечатъци и лесен за почистване кърпа. 【Идеален】този калъф за телефон е съвместим само с i Phone 12 Pro Max 6,7 инча (випуск 2020 г.).Точни деколтета за лесен достъп до всички бутони, динамика, камера, интерфейс за зареждане. 【Съвместимост с wi-fi зарядно устройство】Моля, извадете карта от своята практика преди зареждане, не е съвместим със зарядно устройство Mag Safe.Защо да изберете калъф за вашия телефон Homstect с притежателя на картата? Дизайн на чантата : вземи си карта/брой безопасно и незабелязано. Защита на камерата и на екрана : повишени рамка за засилена защита-Гладка и удобна-9 стилни цвята по избор-Анти-пръстови отпечатъци и лесен за почистване Защита от надраскване и падане.

Параметри на продукта

Продукти в категория