• Ново
AIEX 33 бр. Комплекти от инструменти за ремонт на клапани за автомобилни гуми Инструменти, за да премахнете състав автомобила, включително 20 бр. Ядрото на клапани 10 бр.

AIEX 33 бр. Комплекти от инструменти за ремонт на клапани за автомобилни гуми Инструменти, за да премахнете състав автомобила,

Buyers rating:
BGN 6.39

Налично

Съдържание на пакета : Вие получавате 1 бр. пластмасова кутия с 33 бр. инструменти за ремонт на клапани за автомобилни гуми, включително 20 бр. ядрото на клапани, 10 бр. капачки за вентили, 1 бр. Премия материал : Тези ядра клапани са изработени от висококачествена мед, трайни и надеждни, капаци на клапани са изработени от висококачествена гума, силни и издръжливи.Този набор от инструменти за ремонт на клапани за автомобилни гуми може да се предотврати изтичане на въздух по време на дълго пътуване.Лесна употреба : Опаковката съдържа одноголовочный клапан за премахване, двухголовочный клапан и 4-ходова клапан.Сред тях са три от тях могат да се използват за облекчаване и две от тях могат да бъдат използвани за настройка, която ви позволява лесно премахване на стари или повредени ядрото на клапани и инсталиране на нови и здрави ядра клапани.Широко приложение : Този комплект е удобен за носене по време на дълго пътуване.Независимо от това, дали работите с автомобил, мотор, кола или камион, можете да носите със себе си този набор от инструменти за клапани, гуми и да го използват за ремонт на автомобилни гуми, когато това е необходимо.Гаранция за сигурност за пътуването : Носенето на този комплект за ремонт на автомобилни гуми по време на далечния самостоятелно шофиране ще предостави гаранции за сигурността на живота на вас и вашето семейство или приятели, което може да ви донесе сигурно и радостно пътуване.Спецификация : Цвят : както е показано на фигура Материал : гума, метал и пластмаса Тегло : 84 г/2,96 грама опаковка Размер : 14.5x7x2.2cm/5.7x2.8x0.87inch Детайли на опаковане : 1 x пластмасова кутия 20 x ядра клапан 10 x капачки за вентил 1 x жило клапан с една глава отстраняване 1 x двухголовочный клапан инструмент 1 x 4-ходова клапан инструмент Забележка : поради ръчно измерване на размера и теглото може да има някаква грешка.Поради разлика между различните монитори може да съществува малка разлика в цвета.

Параметри на продукта

Продукти в категория