• Ново
2 Пакета Самостоятелно Пиърсинг На Ухото Пистолет С Обеци На Ухото, Пиърсинг Пистолет Комплект Пиърсинг На Носа Пистолет За Собствената Си Сигурност На Ухото, Пиър?

2 Пакета Самостоятелно Пиърсинг На Ухото Пистолет С Обеци На Ухото, Пиърсинг Пистолет Комплект Пиърсинг На Носа Пистолет

Buyers rating:
BGN 5.59

Налично

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!ВИСОКО КАЧЕСТВО - Материал шипове-кубичен цирконий t, не се колебайте, натискайте бързо, попълнете пиърсинг за няколко секунди.Стъпка 4. Хванати за ушни шипове и ушни игли, внимателно издърпайте пластмасов корпус навън.След като грижа за ушите : . 1. Не докосвайте отолог ноктите на пръстите или яка, в рамките на 48 часа след пробиване на ухото и избягвайте контакт с вода или козметика. 2. Използвайте пръстите си, за да леко завъртане на главата в рамките на 48 часа.Пазете ушни шипове не по-малко от 4 седмици. 3. Оригинални ушни шипове могат да бъдат заменени след това. 4 седмици.Не се препоръчва да се използват прекалено тежки обеци.

Параметри на продукта

Продукти в категория