• Ново
WODI Дървени Детски Играчки-Дрънкалки Дъгова Геометрична Сжимающая Играчка Тъчпад Встряхивающая Дейността на Играта Естествено Дърво Хватающие Играчки Добър Пода?

WODI Дървени Детски Играчки-Дрънкалки Дъгова Геометрична Сжимающая Играчка Тъчпад Встряхивающая Дейността на Играта Естествено

Buyers rating:
BGN 18.39

Налично

【Сигурен и надежден материал】Детски дървени играчки са направени от висококачествен естествен дървен материал, използван за детски играчки, за никнене на млечни зъби, гладко и без чеп, безопасни и надеждни, а конструкцията на еластични връзки лесно улавя, задържа и дрънкалка. 【Креативен цветен дизайн】Дрънкалка детски играчки завършена с висококачествена водна боя, ярки цветове, уникална структура, улучшающей способността за разпознаване на цветове на детето, визуална концентрация, мислене и сетивни умения. 【Монтесори играчки за деца】Класически дизайн дрънкалки за детски играчки позволява лесно плъзгане топки напред-назад по дървен дюбелям, привличане вниманието на децата приятен звук. 【Align образование с почивка】Вашето дете ще обича да си играе с него.Играчка за алчен насърчава вашето дете да се хванете и да се проточи, което е от голямо значение за подобряване на координацията на ръцете и очите, сензорни и малък мотор. 【Приятелско напомняне】За сигурност, моля, следвайте възрастен, когато са деца на възраст до 3 години да играят с играчки.Г-н Жоден, основател на марката WODI TOYS, се придържа към мнението, че всяко дете трябва да бъде добро детство.За да се гарантира на всеки потребител положителен и весел опит, WODI TOYS предоставя висококачествени дървени играчки хиляди семейства.Ние винаги се концентрираме върху това, да не пестят усилия, за да нашите потребители се радват на добро изпълнение и за всяко дете, който избра WODI TOYS, е щастлив и да върши своето детство и щастливи!. 1. За да се гарантира сигурността, моля, следвайте възрастен, когато са деца на възраст до 3 години да играят с играчки. 2. Дървени играчки трябва да бъдат поставени в сухо и проветрено място, лишено от влага.

Параметри на продукта

Продукти в категория