• Ново
NCWZYY Ръчно изработени от Стоманена тел Кухи Съхранение на Плодове Кошница за зеленчуци през Цялата Елегантен Поднос за пикник Храна Хляб Прибори Многофункционална

NCWZYY Ръчно изработени от Стоманена тел Кухи Съхранение на Плодове Кошница за зеленчуци през Цялата Елегантен Поднос

Buyers rating:
BGN 46.32

Налично

Тази декоративна кошница плодове / ястието е идеално за хранене и запазва свежестта.Универсална количка, идеална за плодове, зеленчуци, хляб, подаване на храна, съхранение или излагането на всякакви продукти.Дишащ мрежест дизайн, поддържа храната свежа, плътна ракита куха стоманена метална кошница изглежда просто, но елегантно.Преносима кошница за пикник е идеален за вашия needs.it това е силна и е страхотно място за съхранение на храна за пикник.Тази декоративна кошница плодове / ястието е идеално за хранене и запазва свежестта.Универсална количка, идеална за плодове, зеленчуци, хляб, подаване на храна, съхранение или излагането на всякакви продукти.Дишащ мрежест дизайн, поддържа храната свежа, плътна ракита куха стоманена метална кошница изглежда просто, но елегантно.Преносима кошница за пикник е идеален за вашия needs.it това е силна и е страхотно място за съхранение на храна за пикник.

Параметри на продукта

Type:
Fruit Vegetable Basket
Material:
Wire
Applications:
Fruit Vegetable Storage
Features:
Fruit Vegetable Basket, Iron Wire Hollow Storage, Round Wicker Picnic Tray, Food Bread Dishes, Food Storage Dustpan
Dimension:
app.13x25.5x10.5cm/5.1x10.03x4.13in
Color:
Black, Golden (optional)
Quantity:
1 Pc
Package includes:
1 Pc x Fruit Vegetable Basket :
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Suitable for restaurants, cafes, shops, hotels, living rooms :

Продукти в категория